Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden gelden voor alle bezoekers aan 't Bezenhof Herbronning, zowel voor korte als langere verblijven, individueel als in groep. Via de pagina's 'Leefgemeenschap', 'Herbronnen' en 'Retraites' dien je een inschrijvingsformulier door te zenden waarbij je aangeeft akkoord te gaan met deze voorwaarden.

 

 • We rekenen op ieders verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van de geldende Coronamaatregelen in verband met het reizen naar onze plek.
  Los van de geldende maatregelen vragen wij aan eenieder ten laatste de dag voor het vertrek een recente negatieve Coronatest door te mailen. Een test die langs een erkend laboratorium is geweest, dus geen snel- of zelftest! Wij maken voor deze test geen onderscheid tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde mensen daar de vaccins helaas niet volledig sluitend zijn. Wij zien ons hiertoe genoodzaakt om ieders veiligheid te garanderen en ons als organisator in te dekken mochten er nadien besmettingen blijken te zijn.
  Alvast dank voor jullie begrip en medewerking!

 • Als we jouw inschrijfformulier ontvangen hebben bezorgen wij je nadien een bevestigingsmail en het rekeningnummer. Je inschrijving is pas definitief na de betaling van ofwel het voorschot (retraite of community) of verblijfsonkosten (herbronning) die binnen de 2 weken na het inzenden van jouw inschrijfformulier moet overgemaakt zijn. 
  Enkel geldig voor leden van de Mindfulness community van I AM-SeeTrue: je inschrijving is definitief nadat we jouw inschrijfformulier ontvangen hebben én we een bevestigingsmail verstuurd hebben.

 • Bij afgelasting van retraites, herbronningen enz. door het Bezenhof Herbronning wegens ernstige ziekte of andere overmacht, wegens veranderde Coronamaatregelen (lockdown of toestand waarbij het reizen naar het Bezenhof officieel niet toegestaan wordt) zal het voorschot of reeds betaalde bedrag volledig terugbetaald worden.
  Enkel als de deelnemer van zijn kant afzegt wegens ernstige ziekte of andere overmacht zal het voorschot of reeds betaalde bedrag eveneens terugbetaald worden. Wie net voor het vertrek naar het Bezenhof een positieve Coronatest blijkt te hebben is uiteraard verplicht om te annuleren en het voorschot zal dan ook terugbetaald worden.

 • We vragen om hier niet te roken (indien je het echt niet kan laten, doe het dan buiten het domein van 't Bezenhof aub), er wordt geen alcohol geserveerd tijdens de retraites en ook niet in de community; drugs zijn sowieso uit den boze!

 • Het Bezenhof Herbronning is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en diefstal.

 

Ligging en bereikbaarheid

We zijn gelegen in de Limousin in het departement Corrèze. We wonen in het gehucht Cavanet dat bij 19430 Goulles hoort. In Cavanet staan slechts een 6-tal huisjes waarvan er buiten het onze slechts nog eentje permanent bewoond is, de rest zijn vakantiehuizen.
We zijn op slechts een tiental km van het departement Cantal gelegen (met het Cantalgebergte op ca 80 km).
Op ca 20 km ligt het gezellige stadje Argentat-sur-Dordogne waar een paar winkelstraten zijn, enkele restaurantjes langs de Dordogne, grootwarenhuizen en dergelijke.

 

 • We zijn het snelst en eenvoudigste bereikbaar met de wagen, is ca 800 km van Brussel.
 • Met vlieger: NIEUW! Vanuit Charleroi wordt er ook gevlogen op Brive-la-Gaillarde. (65 km), zie link:
  Vluchten naar Brive La Gaillarde, Frankrijk vanaf €186 met eDreams!
  Je kan dan vanuit Brive een trein nemen tot 15150 Laroquebrou, een klein stationnetje op 12 km van bij ons.
  Vanuit Parijs wordt er ook regelmatig gevlogen tot de kleine luchthaven van 15000 Aurillac (ca 35 km van bij ons)
 • Of je kan met de trein komen, tot Brive-la-Gaillarde of Aurillac (TGV Brussel-Parijs en van Parijs tot Brive-la-Gaillarde of Aurillac) + en dan tot het stationnetje van 15150 Laroquebrou (op 12 km van bij ons) vanwaar we je kunnen ophalen. Zie op: SNCF – Horaire, Train, Info Trafic, Services et Groupe International | SNCF


Individuele reizigers kunnen we eventueel ophalen, we doen dit enkel voor de luchthaven/treinstation van 15000 Aurillac of treinstation 15150 Laroquebrou 15150 (12 km).
(Wie in Brive belandt vragen we een trein te nemen tot bij voorkeur Laroquebrou of eventueel 15000 Aurillac.)
We vragen hiervoor een km vergoeding van 0.37€/km dus concreet is dit voor Laroquebrou 10 €,
voor Aurillac is dit 25 €.

Enkel bij retraites spreken we een uur af van ophalen
zodat men samen met ons mee kan rijden (en kunnen deze kosten ook gedeeld worden). 

 

Adres:

Chemin des Pervenches 5, 19430 Cavanet (Goulles)

Mail: hetbezenhof_herbronning@hotmail.com

(Onze straat is nog niet opgenomen in Google Maps. Maar als je Cavanet intypt dan kom je er vast ook. Er zijn slechts 2 straatjes in dit gehuchtje!)

 

  En tenslotte... als je op bezoek komt, nooit vergeten mee te brengen:

  1. Jouw glimlach
  2. Jezelf
  3. Belgisch bier (nooit bruin) 
  4. Belgische pickels (vind dit héérlijk maar hier moeilijk te vinden)
  5. Oude Vlaamse volksspelen met het aangepaste gerstenat 

  En waar je ons écht heel veel plezier mee kan doen zijn oude magazines of maandbladen zoals Happinez, Flow, Goed Gevoel of andere, vooral diegene waar veel inspirerende foto's/prenten in staan. Daar maken we heel graag gebruik van om collages mee te maken! Alvast dank!

   

  Alvast dank voor je virtuele bezoek aan onze site! Hopelijk tot gauw 'in real live'!


  Als je graag via mail op de hoogte blijft over onze werking dan kan je onze nieuwsbrief aanvragen.
  Wil je liever geïnformeerd zijn over bepaalde activiteiten
  dan kan je deze aanvinken.