Herbronningshuis

Bakkershuis

Oude bakkersoven

Tuingastenhuis

Kamperen in onze caravan...

 

en in de voortuin...

Onze zomerkeuken

Foto's volgen nog...

 

Is het eerste huis waar al gasten kunnen logeren en dat ook beschikbaar is voor de start van de Bezenhof Community eind februari '22.

 

 

 

 

Gelijkvloers:
De keuken beschikt over een kookfornuis met oven, microgolfoven, koelkast. Verder is er een eetplaats met zithoek bij de houtkachel.

 

 

En er is op het gelijkvloers ook een aparte slaapkamer (2 eenpersoonsbedden),
een kleinere kamer waar een 3e persoon kan slapen en een badkamer met douche en W.C.


   

   

  Verdiep:
  Een grote open slaapruimte waar max. 5 mensen kunnen slapen (1 dubbelbed + 3 individuele bedden) + een badkamer met bad en WC. (Er kan buiten ook gedoucht worden!)

   

   

   

   

   

  Dit huis wordt bewoond door ons. Tijdens de zomer zal het 1e verdiep beschikbaar zijn voor logies (dit verdiep heeft een aparte ingang zoals je op de foto ziet) Dit verdiep heeft een slaapruimte voor 1 of 2 personen (dubbelbed) en een badkamer met douche en W.C.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De vroegere bakkersoven zijn we aan het heropbouwen tot een logeerhuis voor 4 pers. 
  Op het gelijkvloers komt er slaapruimte voor 1 persoon met douche, W.C., en op het verdiep een ruime slaapkamer met lavabo voor 3 personen (aparte bedden) (Deze zal beschikbaar zijn tegen de zomer retraites)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  We zijn een extra gastenhuis aan het bijmaken in de weide achteraan. Deze biedt aan min. 3 mensen slaapruimte + badkamertje. (Het huis zal beschikbaar zijn tegen de zomer retraites)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  En er staat ook een caravan waar 2 volwassenen (en eventueel 1 of 2 kinderen) kunnen logeren. WC en douche is niet in werking maar is wel voorzien op de weides.

   

   

   

   

   

   

   

  In de voortuin staan niet alleen veel soorten bessenstruiken, ook nog wat fruitboompjes, enkele druivenranken,...Er is ook plaats voorzien voor staanplaatsen voor een aantal tenten en voor max 4 caravans of minibusjes/ kleine campers. (Onze oprit is niet erg breed dus grote campers kunnen er niet op,
  max wielbreedte is 2.30m)
  In totaal is ons terrein ca 6.000 m2 groot.

   

   

   

  Tijdens de zomermaanden zullen we buiten koken in onze daarvoor speciaal voorziene buitenkeuken met gasfornuis, afwasbak en zelfs een afwasmachine!